top of page

Hoe gaat zangles in tijden van Corona?

Toen de coronamaatregelen werden ingevoerd hebben we niet met de handen in het haar gezeten, mijn collega's en ik. Het enige dat we niet meteen hadden was de perfecte oplossing voor online groepslessen. Maar ook dat hebben we snel gefixed. Mijn collega Beth heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een Zoom expert.


Online privélessen geef ik gelukkig al heel lang. Via het youtubekanaal van Zangschool Singing circle krijg ik regelmatig aanvragen voor online privéles van mensen die verder weg wonen, niet alleen in Nederland, maar uit heel Europa inmiddels.

Wat is het verschil tussen online les en live les?

Bij de live privélessen krijg je van mij altijd een kopje thee, en dat kan helaas online niet ;)

De online les gaat via Zoom of via Whatsapp Video. We hebben simpelweg een videoconferentie met z'n twee.

De oefeningen die ik normaal voor je speel die stuur ik je nu toe zodat je ze kunt afspelen thuis en meezingen. Heb je een nieuwe oefening nodig, dan speel ik die ter plekke voor je in en stuur hem je toe.

Alle aanwijzingen voor je zangtechniek of muzikale interpretatie kan ik je geven per video.

Ook de begeleiding van je lied kan ik voor je inspelen en je toesturen, of als je een karaoketrack hebt kun je de gebruiken.


Wat ik zelf heel opvallend vind, is dat ik ineens meer aanmeldingen krijg dan gemiddeld voor zanglessen. Nu veel mensen thuis werken of niet kunnen werken, is er ineens meer tijd om echt aan je zang te gaan werken.


Geldt dit ook voor jou? Heb je de wens om serieus aan de slag te gaan met zingen? Ik ben zeer benieuwd naar jouw persoonlijke zangplannen, dus aarzel niet om contact op te nemen.Geef je nu op voor een proefles. Je kunt deze maand nog beginnen!


Tot snel, groet, Anne


84 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page