Zangschool Singing Circle helpt je meer succes te bereiken, met plezier en gemak!

 

Als zanger heb je bepaalde skills nodig om succesvol te zijn in de muziekwereld.

Een goede stem, goede zangtechniek, muzikale oren en improvisatievermogen zijn nodig om op het podium te overleven. Wil je nog meer groeien dan zijn meer kennis en vaardigheden nodig die je helpen je doelen te bereiken.

Advies over welke les het beste bij je past? Mail ons.

Het aanbod:

Privéles: één op één aan je zangkunsten werken? Dat kan! Er wordt op maat gewerkt. Tijdens de eerste les benoem je je persoonlijke doelen en daar werk je aan in de les. Tip: kies een docent die goed is in wat jij wilt leren. Check het profiel van onze docenten!

Privéles voor kinderen: Voor kinderen zijn er kortere lessen. 

Groepsles: Hou je van samen zingen? We hebben verschillende groepszanglessen. Onze nieuwste groepsles is een gospel en soulgroep die op woensdagavond zingt. Voor deze groep moet je auditie doen.

Maandagavond: Sing-A-Long op IJburg. Docent: Beth Aggett

Dinsdagavond: Vocal Group 628, Amsterdam Centrum. Docenten: Beth Aggett en Anne Brattinga.

Woensdagavond: The New Gospel Group: Beth Aggett en Anne Brattinga.

Workshop: Zangschool Singing Circle biedt workshops aan op het gebied van stembevrijding, songwriting, performance, en workshopconcerten door Anne Brattinga. Houdt de agenda in de gaten voor het laatste aanbod.

Download het inschrijfformulier om je in te schrijven.

Onze docenten:

Anne Brattinga. Anne is de oprichter van zangschool Singing Circle. Ze volgde ede jazzopleiding aan het Conservatorium van Amsterdam en is actief als Singer Songwriter, zangeres en pianiste. Expertise: zangtechniek, compositie, pianobegeleiding.

Beth Aggett. Beth komt uit het Verenigd Koninkrijk alwaar zij musicologie studeerde. Zij treedt op als zangeres bij bigbands en arrangeert veel voor groepen. Expertise: samenzang, compositie.

Esther van der Heijden. Als je bij Esther les hebt, krijg je veel persoonlijke aandacht. Esther studeerde Jazz Zang aan het Conservatorium van Amsterdam en Muziekwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft een voorliefde voor soulvolle stukken, RnB en pop. Expertise: jazz- en popmuziek.

Download het inschrijfformulier om je in te schrijven.

Onze locaties:

Prinsengracht 628,

Wijk7, Amsterdam Zuidoost

Ludo, IJburg

 

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Classic
  • Instagram Social Icon

© 2014 by Singing Circle

. Proudly created with Wix.com