top of page

Samen spelen = leren


Wat moet je in de zomer doen? Een zomerworkshop? Goed idee! Je bent van harte welkom op 22/23 augustus in Amsterdam. Samen spelen met anderen? Ook een heel goed idee! Laat je inspireren door anderen en leer van elkaar. De 4 tips: 1. Neem het initiatief: Als je muzikanten tegen komt vraag ze altijd om samen te spelen. 2. Leer: Als je merkt dat je iets nog niet weet/kunt vraag of ze het uitleggen. 3. Speel: Blijf speels en improviseer! 4. Fouten maken mag: Zoals je hoort maak ik bijvoorbeeld fouten in de tekst. Geen man overboord, toch? Ik vond dat ik dit met jullie moest delen!

Laat me weten wat je er van vindt en schrijf dat in de commentaarbox hiernaast.

Deel deze video! Anja en Roberto liepen spontaan bij me binnen, op zoek naar een drummer. De drummer was er niet, dus zagen wij de kans schoon om samen te spelen. Fijne zomer!


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page