top of page

Het podium op! Ik daag je uit.


Singing Circle plaatst elke week een zangtip. Deze week is het een uitdaging! Je wil een succesvolle zanger worden en succesvol zijn op het podium. Als je je stukken (jazz, pop, singer songwriter) op het podium brengt, dan train je pas echt! Je krijgt feedback, meer vertrouwen, routine! Neem deze uitdaging serieus: Zorg ervoor dat je elke week minstens 1 keer op het podium staat. In Amsterdam zijn er veel mogelijkheden om laagdrempelig op het podium terecht te komen. Doe daar je voordeel mee! Oefenen? Ik daag je uit! Kom naar de zangtraining op 3 maart in café Nel. www.singingcircle.nl, facebookevent De lijst:

Wekelijkse jamsessies en open podia Amsterdam: maandag -Vocal jazz sessions ft René van Beeck & friends, start: 20:30, Brix, cafebrix.nl -Singer-songwriter, start: 21:00, Skek, skek.nl/ -Badcuyp Jazzsessie, start: 14:30, Badcuyp, badcuyp.nl/ -Live Jazz NeL Sessions, start: 20:00, NeL, nelamstelveld.nl dinsdag -Jazzsessie 't Geveltje, start: 21:00, jazzgeveltje.nl/ -Badcuyp Vocal Session, start: 21:00, badcuyp.nl -Bethany's Vocal Night, start: 21:00, bethanienklooster.nl/ -Amsterdam Songwriter Guild Open Mic at BackStage Hotel, start 20.30, backstagehotel.com -NeL Pop Sessions, start: 21:00, http://www.nelamstelveld.nl nu maandelijks. woensdag -Wednesday Night Jam. CC café, start 20.00, cccafe.nl -Acoustic session with Blueberry Punch, start: 22:30, Maloe Melo, maloemelo.nl donderdag -Jazzzoul. CC café, start 20.00, cccafe.nl -Acoustic session with Peter Lavell, start: 22:30, Maloe Melo, maloemelo.nl vrijdag -Blues & Rock with Marcel Scherpenzeel, start: 22:30, Maloe Melo, maloemelo.nl zaterdag -Blues & Rock with Rahim, start: 22:30, Maloe Melo, http://www.maloemelo.nl zondag

-Eens in de maand Jamro in de melodyline. link


30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page