top of page

Zing die Toon!


Singing Circle plaatst elke week een zangtip. Deze week weer een tip voor je oren. Onderzoek wijst uit dat 20% van zingen het stemgebruik is en 80% is of je je oren muzikaal inzet. Daarom is het belangrijk om je oren te trainen. Deze oefeningen kun je gebruiken als je begint met het trainen van je oren, en het blijft goed om te doen. 1. Zing de toon zo snel mogelijk na, of mee. Hoe vaker je dit doet, hoe beter je er in wordt! 2. Zing de grondtoon van het gespeelde akkoord. (De grondtoon is de basisnoot. Bij Gm is het een G, bij A een A. In het voorbeeld is het ook steeds de basnoot.) Meer vragen? Of wil je een oefenmp3? Neem contact op via de site: singingcircle.nl Wil je meedoen aan Train Je Oren? Kijk op de site bij trainingen. Www.singingcircle.nl/#trainingen/chaf

109 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram
bottom of page